rebeckasvovvar

Alla inlägg den 3 augusti 2012

Av Rebecka - 3 augusti 2012 23:23

Varit på agilityträning med Felicia o Daisy, Linda o Izor, Sophia o Aussie o Troy och Ennelie o Irma nu under kvällen. Vi byggde en klass 1 bana som vi gjorde för ett par gånger sedan. ( däcket bytte vi ut mot ett hopphinder och säcken bytte vi ut mot en kort tunnel)

Det märks så mycket att freja växer mentalt och att hon får lättare att koncentrera sig. Förra gången vi tränade denna bana kunde vi bara köra små delar ur banan, nu kunde vi köra hela banan!! Lycka på hög nivå. Hon hade fart och börjar sakta men säkert att låsa sig på hinder så att jag kan ligga steget före istället för att vara brevid henne hela tiden.

Nu ska vi börja träna däcket vilket hon aldrig gjort förut och säcken som hon älskat att springa igenom utan att vi lagt kommando på det. För om ca 60 dagar ska vi vara med på en inofficiell agilitytävling och senare i oktober en officiell agilitytävling! Jag har inte stora förväntningar och jag kommer fokusera på att försöka allt jag kan för att hon ska få en så positiv bild av tävlingar.

Ovido - Quiz & Flashcards