rebeckasvovvar

Alla inlägg den 7 februari 2012

Av Rebecka - 7 februari 2012 16:58

   

Idag när jag kom hem efter min skoldag så var det bara att hämta hundarna,godis & nosgrimman och sen skynda sig ut till bussen igen för att åka och byta nosgrimman. På bussen var de jätte duktiga, Mindy låg i mitt knä eftersom att hon är så orolig då hon skenvalpar & Freja satt och låg ner på golvet och väntade på att vi skulle gå av. När vi stannade på det stället vi brukar gå av på när vi ska gå på promenad med Felicia o Daisy så skulle vi ju inte gå av, och hundarna blev riktigt fundersamma när de ställde sig upp och jag satt kvar, men sen la de sig igen tills våran hållplats kom.

Väl framme gick vi och bytte nosgrimman till en större storlek då den andra satt lite väl för tajt, sen kollade vi på dragselar och lite leksaker. Men för hundarnas del så lockade hundbenen mycket mer !  


När bussen väl kommit och jag betalat tänkte jag gå mot mitten där barnvagnarna ska stå för att sätta mig där med hundarna, men då möttes jag utav ett bokstavligt talat folkhav. Varenda sittplats var upptagen och 3/4 av gången längstbak och fram var full i folk, de stog även i trappen vid dörren för det var så fullt ! Jag måste sett lite chokad ut (såhär ungefär ->)  Men jag fick upp ett leende på läpparna och ställde mig i gången och satte hundarna ner. Och som tur var så ville Freja för en gångs skull inte hälsa på varenda människa som kollade på henne. För ni ska förstå vilka blickar jag fick, de flesta var ju personer som åkte hem från gymnasiumnen, att jag inte tänkte på det när jag valde att åka hem med den bussen. När vi hade 5-10minuter kvar tills vi var hemma fick vi äntligen en sittplats och hundarna hade varit jätte duktiga under hela resan när de låg ner på golvet. Höjdpunkten för dem på bussen var nog när en tjej o kille som var jämt några år yngre än mig frågade mig om de fick klappa dem, att jag har så otroligt duktiga hundar !  För jag vet inte vad jag hade gjort om de istället suttit och gnällt och pipit och hoppat upp på allihopa, nej fy !


Nu sover de iallafall gör gött så jag ska passa på att plugga inför prov , ha det gött !


Av Rebecka - 7 februari 2012 05:00

Idag fyller världens underbaraste Freja 1 år !


Det är helt sjukt vad fort tiden gått sedan jag åkte och hämtade henne den 6 maj förra året.

Tänk att jag fick denna underbara, envisa, tokiga, mysiga & helgalna vovve   


Ovido - Quiz & Flashcards